Старши-треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели впечатленията си след победата

...
Старши-треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели впечатленията си след победата
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Никой не слага шестицата за самоцел

Старши-треньорът на Черно море Илиан Илиев показа усещанията си след успеха на своя тим над Берое с 2:0 във Варна. Според него се е получил равносилен мач против един в действителност постоянен тим.

" Изключително значим мач за нас против един от в действителност постоянните тимове. Това демонстрира,че побеждаваме тим с дълбочина в състава. Първото полувреме единствено ние играехме на терена. Второто полувреме стана равносилен мач. Берое имат опитни играчи. Трудно им се взема топката. Улеснихме ги. "

За Исмаил Иса той съобщи следното:

" Ние сме подвластни от всеки един състезател. От него сме подвластни, тъй като той ни приключва офанзивите. Отборът ни няма тази дълбочина като Берое. Вторите ни варианти са юноши. Затова той е значим. За страдание след травмата не е на 100%. Личи си отдалеко, само че влезе и му прави чест. "

За значимостта на успеха:

" Това че започнахме добре не ни заблуждава. Ние още веднъж вършим тим. Интегрираме доста младежи. Създадохме упования в хората. Никой не поставя шестицата за самоцел. Тогава започваме да вършим сметки. Целта ни е да играел футбол. Бяхме заслужения победител. "

За жребия за купата на България:

" Имаме отмора. 2 сложни мача по-късно. Не сме го коментирали. Макар че мачовете за купата са доста разнообразни. Левски се показва доста добре. Без да подлагам на критика някого, да се замислят малко за програмата. Всички мачове се играят в петък. Сряда-четвъртък се прибират, от националните тимове, в петък се събираме. Нямаме дълбочината на доста тимове и имаме доста млади момчета по тези постове. Искам да се мисли за тези обстановки ", приключи изявлението си Илиев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР